Galerija

Slastne torte

Naše slastne torte bodo vsako posebno priložnost naredile res posebno. Raznolike čokoladne torte, sadne rezine in torte, pite z domačim krhkim testom..za vsakogar se najde nekaj, ker z ljubeznijo in srcem pripravljamo sladice za vsak okus…

Hišni sladoled

V kolikor ste ljubitelji sladoleda smo prepričani, da vas bo naš domači sladoled navdušil. Narejen pri nas z obilo ljubezni in naravnimi sestavinami. Naj bo poletje ali pa zima, našega sladoleda si boste vedno želeli.

Odlične domače pite

Hrustljava skorja in sveža notranjost. Vse sestavine so pazljivo izbrane, da vam lahko serviramo najboljšo pito, kar ste jo kadarkoli okusili. Preverite sami in nas obiščite!

MAXI cake pops

Cake popsi, male prikupne slaščice na palčki, so iz dneva v dan bolj priljubljene. Zaradi svoje prisrčne zunanjosti so res nekaj posebnega, zato so nad njimi navdušeni tako otroci, kot tudi odrasli.

Ostala ponudba

Poleg okusnih mojstrovin kavarna Pod Vodo ponuja tudi različne naravne sokove, limonade in ledene čaje. Ob mrzlih dnevih nudimo seveda tudi klasičen vroč čaj, kavo ter vročo čokolado.

Torte po naročilu

Praznujete rojstni dan, obletnico ali poslovni uspeh? Naročite torto izdelano po vaših željah. Izberite barvo, velikost in tematiko ter prepustite, da naši profesionalci izdelajo torto, ki bo zadovoljila vaše želje ter presenetila z izgledom ter okusom.